В Русе отвoри врати нов шоурум на Hyundai

Main June 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2370 views | no comments

Търговската верига на Hyundai в България се увеличи с още един център, след като вчера в Русе беше официално открит нов продажбено-сервизен комплекс. Центърът е изграден в съответствие със стратегията за развитие на дилърската мрежа на официалния представител на корейския автомобилостроител Hyundai в България „Индустриал Комерс”. Това е шестият шоурум, изпълнен по стандартите на марката, след двата в София и тези в Пловдив, Стара Загора и Бургас.
Представителството се простира върху 5500 кв. м на главния път към границата с Румъния. В изграждането му са заложени и спазени съвсем точно корпоративните изисквания на марката Hyundai. Площта на шоурума и офисите е 500 м2, толкова заема и сервизната част, складовете се простират върху 200 кв. м, а за паркинг са отделени 4200 кв. м.
Най-новият Hyundai-център прие първите си гости няколко часа преди официалното откриване – „Индустриал Комерс” зарадва русенските деца с весел празник, посветен на Международния ден на детето. В програмата бяха включени изпълнения на различни фолклорни, танцови и вокални формации, различни игри за малчуганите и техните родители и много подаръци.
Новооткритият център ще продължи да приема гости и през оставащите дни до края на седмицата, обявени от „Индустриал Комерс” за Дни на отворените врати. Всеки ден от 10:00 до 16:00 часа всички желаещи могат да посетят шоурума, за да се запознаят с високото ниво на обслужване, модерно оборудвания сервиз и да тестват най-новите модели Hyundai i30, ix35 и Santa Fe.

 
Keywords:   hyundai
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...